DE CHINESE WOK

DE CHINESE WOK de chinese wok

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 811 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij De Chinese Wok. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 21:39 Alles heel lekker,warm en stipt op aangevraagd uur geleverd, vriendelijke bezorger
26 jun 2022 om 21:01 Eten was bijna koud
17 jun 2022 om 22:36 The food was delicious
8 jun 2022 om 10:54 Het duurde echt lang en wij vonden het niet zo lekker. Jammer.
5 jun 2022 om 19:53 We begonnen tijdens het eten al Chinees te praten, dus het zal wel lekker zijn geweest
30 mei 2022 om 22:26 Eten kwam op tijd, goed warm, en was super lekker en er is zelfs nog over voor morgen!
29 mei 2022 om 20:27 Door de lange levertijd van 90 min door de drukte. Hebben we contact opgenomen. We hebben het zelf gaan op halen en dit was na 60min.
27 mei 2022 om 21:02 Lekker zoals gewoonlijk
27 mei 2022 om 20:04 Snelle en lekkere levering
27 mei 2022 om 19:55 Grote portie. Bami is wat flauw van smaak maar de rest was heel lekker!
21 mei 2022 om 21:31 Zoals we dat bij De Chinese Wok gewoon zijn: Prima op tijd - eten nog mooi warm - ruim voldoende - zeer lekker
19 mei 2022 om 21:25 De rijst en de chopchoy waren wat flauw van smaak. De ribbetjes wel lekker, maar het vlees kwam moeilijk van het been.